ÖID tränarresa till Sverige.

ÖID tränarna samlade i Borlänge på Friidrottshögskolan Dalarna med verksamhetsledaren och tränaren i medel- och långdistans Sven-Åke Jåfs och två av hans adepter, Clas Jansson och Abel Nzimbi. (© R. Härtull)
Falu-hallen med 200m rundbana. Perfekt träningshall. (© R. Härtull)
Jenny och Sanna Kallur i samspråk med Sven-Åke Jåfs. (© R. Härtull)
Alla uppställda för ”familjefoto” med Jenny och Susanna Kallur, deras tekniktränare Karin Torneklint och Björn Blomberg kasttränare på Friidrottsgymnasiet i Falun. Sven-Åke Jåfs höll i kameran. (© Sven-Åke Jåfs)
Gänget utanför Bosön på Lidingö. Gänget bestod av Camilla och Johan Storbjörk, Lars Lövdahl, Anders Wahlberg, Jan-Erik Bergman, Bo-Håkan Prest, Jens Wallin som skött alla praktiska arrangemang, samt Rune Härtull som höll i kameran. (© R. Härtull)
Anders Perswalld med adept visar en övning för baklåret. Anders är tränare på friidrottsgymnasiet på Lidingö och Bosön. Han är i huvudsak lång sprint och lång häck tränare. (© R. Härtull)
Janne Bergman och Jens Wallin lyssnar intensivt på då Anders Perswalld lägger ut texten om häckträning. Anders är en speciell och mycket färgstark tränare. (© R. Härtull)

Alla gallerier

Kalender


»» Förstora kalendern

Sponsorer

KD Soft

Aktia

Folkhälsan